Huis
Tuin
Video

Dit wil je: een roze tiny house op wielen!

Mensen die van minimalistisch wonen én de kleur roze houden opgelet, we hebben je volgende droomhuis gevonden. Op wielen zelfs! Zo zit je nooit meer vast aan één omgeving, en kun je klein wonen op grootse plekken!

The Magenta Tiny House

Van tiny houses kunnen we nog altijd geen genoeg krijgen. Zo werden we eerder al verliefd op deze sterrenkijkhuisjes in Twente, deze verplaatsbare tiny houses en deze bouwpakkethuisjes. En wederom was het liefde op het eerste gezicht toen we dit pareltje tegenkwamen. Maak kennis met The Magenta Tiny House, een roze parel op wielen! Het huis is gebouwd op een aanhangwagen en kun je dus bijna overal mee naartoe nemen.

Tiny is het huis ook zeker, want het heeft een woonoppervlak van slechts 6,4 vierkante meter. En toch heeft het huisje ontzettend veel te bieden voor zo’n klein oppervlak. 

Als je van hout houdt

Je moet wel van hout houden als je in dit huisje gaat wonen (of recreëren), want de binnenkant is volledig van hout gemaakt.

Verder is het huisje erg compleet en vind je er een uitklapbare slaapbank, een kachel, een kitchenette met kraan en gootsteen, een opbergruimte, een chemisch toilet en een kleine eettafel met stoelen. Meer heb je ook eigenlijk niet nodig toch?

Geïsoleerd

Het huisje is aan alle kanten geïsoleerd, waardoor het in de winter lekker warm is en het in de zomer juist koel blijft! En de kachel? Die maakt het natuurlijk al helemaal knus!

Betaalbaar wonen

Joshua Woodsman is het gezicht achter Pin-Up Houses. Hij wil met deze huizen meer aandacht besteden aan de sociale woningbouw en betaalbaar wonen. En betaalbaar is het zeker. De huisjes zijn voor €2.500 te koop. Maar… dan moet je ‘m wel nog zelf in elkaar zetten. Ook wel weer leuk, toch?!

Marjolein Sintenie
ID: 10441

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven