Huis
Tuin
Video

Schilderachtig mooi: je kunt overnachten in het huis van Monet

Ben je gek op het werk van de Franse kunstschilder Claude Monet, die bekend staat om zijn impressionistische schilderijen van prachtige landschappen? Dan hebben we wat gaafs voor je. Je kunt nu in zijn huis verblijven, omringd door de natuur die hem ooit inspireerde.

Monet

Inspiratie haalde Monet uit zijn omgeving, en dat is niet moeilijk om te begrijpen: zijn woonplaats Giverny in Normandië is adembenemend. Monet woonde in Giverny van 1883 tot zijn dood in 1926. Sinds een aantal jaren wordt zijn woonhuis, het ‘blauwe huis’, verhuurd aan gasten.

Klassiek

Het huis met een woonoppervlakte van ruim 200 vierkante meter werd in 2016 gerenoveerd. Het interieur is klassiek ingericht, maar is dus ook aangepast op de meest moderne wensen. Zie je jezelf al zitten bij deze haard na een heerlijke zonnige dag?

Dromerig

Er is genoeg plek voor iedereen in dit huis: er zijn drie slaapkamers aanwezig, allen met eigen badkamer. Maar je hoeft hier niet binnen te blijven hangen, want er zijn tal van bezienswaardigheden in de omgeving. En: op minder dan een uur rijden liggen Parijs en Versailles.

Boeken

Lijkt het je wel wat? Je kunt het huis hier boeken!  

Bekijk ook:

Fotocredits:
Header- en artikelfoto’s: VRBO

Bron: VRBO

Christa Koeyvoets
ID: 8192

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven