Huis
Tuin
Video

OMG! Je kunt nu overnachten in de tourbus van de Spice Girls!

Jong of oud, we kunnen waarschijnlijk allemaal wel wat nummers van de Spice Girls meezingen. De girlband bestaat misschien al een tijdje niet meer, maar hun bus is nog altijd in topconditie: je kunt er namelijk in overnachten!

De tourbus van de Spice Girls, die te zien was in de film ‘Spiceworld’, is namelijk via Airbnb te huren!

De Spice Girls-bus

De dubbeldekkerbus heeft een echt Brits thema. Hij is namelijk volledig beschilderd met de Engelse vlag en ook het interieur van de bus is niet mis. De benedenverdieping is de huiskamer, compleet met neon-borden en lekker veel planten. Maar de bovenverdieping, tevens slaapkamer, is pas écht helemaal in Spice Girls thema. Er ligt namelijk vloerbedekking in zebraprint én er liggen discoballen op de grond.

Voorzieningen

De bus heeft ruimte voor drie personen. Hij heeft helaas geen keuken, badkamer of wifi. Wél is er een hele kleedkamer, inclusief kaptafel en kast. Je kunt je dus als een echte Spice Girl wanen in deze bus.

Get ready!

Mocht je graag in de bus willen overnachten, dan moet je er snel bij zijn. Hij is namelijk alleen op 14 en 15 juni beschikbaar, dan staat hij in Wembley Park. Je kunt vanaf komende woensdag (22 mei) boeken en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Julia van Rijn
ID: 8515

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven