Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #1 | Dit zijn de eerste kandidaten!

Misschien heb je het voorbij zien komen óf je zelfs aangemeld: we bieden komend seizoen een kans aan opkomende stylisten! We hebben nog wel even jouw hulp nodig, jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we de eerste 8 kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Florien Du Bois (37)

Florien is een echte flapuit, die eerlijk en doelgericht te werk gaat. Zoals ze zelf zegt ‘gaat ze lekker’ op design gecombineerd met betaalbaar. Ze is altijd te porren voor extra kleur in het leven en volgt, jawel… haar hart!

Centaine Kipp (21)

De jonge, ambitieuze Centaine omschrijft zichzelf als een gepassioneerde en spontane interieuradviseur met een vlotte babbel. Centaine’s kracht zit in het mixen en matchen van verschillende materialen en kleuren.

Saranne Uneken (28)

Saranne is altijd creatief en enthousiast en bedenkt aan de lopende band nieuwe ideeën. Ze wordt daarom heel blij van het creëren van een interieur dat precies bij de klant past. Volgens haar verdient iedereen een huis dat aanvoelt als een warm deken. Daar zijn we het mee eens Saranne!

Sandra Gremmen (42)

Sandra is mega gepassioneerd over alles op het gebied van wonen, interieur en planten. Ze noemt haar stijl een bonte, aanwezige, eerlijke mix van oud en nieuw met veel uitgesproken keuzes. Deze 'Queen of Green' weet vele mensen te inspireren met haar toffe interieurfoto’s.

Danielle van Luin (25)

Danielle is creatief en kan oplossingsgericht denken. Ze denkt graag out-of-the-box en heeft veel ervaring met het ontwerpen en produceren van interieurs die kwaliteit en luxe uitstralen.

Adaja Vlok (31)

Naast dat Adaja visagiste en hairstyliste is, is ze ook nog eens een ster in interieurontwerpen! Met haar lichte, frisse en speelse interieurstijl weet ze van iedere opdracht een feestje te maken.

Meike Molenberg (27)

Nadat Meike een half jaar bezig is geweest met het verbouwen van haar eigen woning wist ze het zeker: ik wil iets doen met mijn liefde voor wonen! Sindsdien helpt ze anderen met het creëren van unieke interieurs die persoonlijkheid en eigenheid uitstralen.

Petra Eenhoorn (45)

Als Petra een ruimte binnenloopt is ze deze in gedachten al aan het inrichten. Haar ruimtelijke inzicht wordt versterkt door haar bouwkundige achtergrond en passie voor reizen, waar ze veel inspiratie uit haalt.

Zie jij jezelf hier wel tussen staan?

Dat kan! Je kan je namelijk nog steeds aanmelden voor onze zoektocht. Hoe je dat doet lees je hier!

Je kunt voor deze week helaas niet meer stemmen

Hier zie je wie de winnaar is geworden!

Lobke Taal
ID: 8595

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven