Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #10 | Mirjam Gesink is de tiende en laatste weekwinnaar!

Ook de stembussen van de tiende en allerlaatste stemronde zijn gesloten en dat betekent dat de tiende finalist bekend is. Deze week was dat een extra bijzondere, omdat de afgevallen kandidaten nog één keer mochten strijden voor de wildcard. En de gelukkige winnaar is geworden... Mirjam Gesink! Gefeliciteerd, Mirjam!

De tiende weekwinnaar: de wildcard

Deze wildcardronde was misschien nog wel de spannendste van alle rondes. Alle afgevallen kandidaten van de afgelopen weken kregen namelijk nog één kans in onze zoektocht naar een styliste voor een uitdagende klus in ons tv-programma.

In totaal werd er deze week 6.787 keer gestemd, waarvan de ruime meerderheid (1.256 om precies te zijn) naar Mirjam Gesink gingen, een verschil van 437 stemmen met de nummer 2 uit de race. Uiteindelijk behaalde Mirjam met ruim 19% van de stemmen dé wildcard voor de finale.

Mirjam Gesink

Nog even over Mirjam

Styling, trends checken en inspiratie opdoen is wat Mirjam (36) het liefste doet. Ze is werkzaam als styliste bij een groothandel met diverse interieurmerken. Heel graag zou ze ook mensen thuis eens willen verrassen met een complete make-over. 

Mirjam deed eerder mee aan de zesde stemronde van Stylist Gezocht waarbij ze geen weekwinnaar was. In deze spannende wildcardronde heeft ze toch nog een finaleplekje weten te bemachtigen. 

En nu?

Bedankt voor de stemmen die je afgelopen weken hebt uitgebracht. Alle tien de kandidaten zijn bekend, wat betekent dat alle stembussen nu gesloten zijn. Thomas, Tom en Evelyn kiezen hieruit de uiteindelijke winnaar die in het nieuwe seizoen van Eigen Huis & Tuin eenmalig een metamorfose mag uitvoeren.

Marjolein Sintenie
ID: 9018

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven