Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #2 | Dit zijn de kandidaten van week 2!

Misschien heb je het voorbij zien komen óf je zelfs aangemeld: we bieden komend seizoen een kans aan opkomende stylisten! We hebben nog wel even jouw hulp nodig, jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we de tweede 8 kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Sanne Pol (33)

Sanne is een veelzijdige stylist, ze heeft een eigen gecreëerde stijl en kan zich goed inleven in de wensen van haar klanten. Hierdoor weet ze altijd een persoonlijke draai aan interieurs te geven. Enneh… een beetje een gedurfde touch mag niet ontbreken!

Michelle van Elshuis (26)

Deze mommy in spé is een echte Rotterdammer, wat gezegd wordt, wordt ook gedaan! Ze omschrijft haar eigen stijl als grenzeloos en authentiek, ze zorgt voor het ‘wow-effect’ en geen één ontwerp ligt standaard op de plank. Ieder project is uniek en zo ook Michelle’s aanpak.

Elles Koelewijn (45)

Elles is ondernemend, creatief en gek op interieurstyling en schilderen. Met een lager budget iets moois creëren is wat ze het liefste doet, ook als dat betekent dat ze een beetje door moet zetten.

Monique Gomez De Mesquita – Vos (56)

Interieur ontwerpen én stylen zit in Monique’s DNA maar ze noemt zichzelf in plaats van stylist het liefste een ‘sfeermaker’. Waarom? Ze denkt, droomt en ademt interieur en vind de wensen van de klant het allerbelangrijkste, je hebt helemaal gelijk Monique!

Suzanne Presser (32)

Deze leergierige, spontane dame houdt wel van een uitdaging. Woonwinkelen is haar favoriete sport en naast styling gaat ze een kleine verbouwing ook niet uit de weg!

Marlon Lammers (25)

Marlon beschrijft zichzelf als een ‘mensen mens’ dat interieurs verzorgt waar mensen graag in thuis komen. Door sobere kleuren te combineren met stoere, luxe en grappige elementen en natuurlijke materialen creëert ze interieurs die rust en warmte uitstralen.

Fabienne van der Graaff (22)

Deze jonge, ambitieuze dame noemt zichzelf een blije vogel, coffeelover, crealieveling en wereldreiziger in één. Ze is niet bang voor een uitdaging, sterker nog en maakt met haar ontwerpen de wereld graag een stukje mooier, zo horen we het graag!

Rosanne Brandenbarg (26)

Als je Rosanne even kwijt bent is de kans groot dat je haar terug vindt in de kringloopwinkel of op een rommelmarkt. Als interieurstyliste maakt ze het liefst gebruik van tweedehands spullen. Waarom? Omdat spullen met een verhaal of herinnering volgens Rosanne een huis écht thuis maken!

Zie je jezelf hier wel tussen staan?

Dat kan! Je kan je namelijk nog steeds aanmelden voor onze zoektocht. Hoe je dat doet lees je hier!

Helaas zijn de stembussen voor deze week gesloten

Hier zie je wie de winnaar is geworden!

Lobke Taal
ID: 8640

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven