Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #2 | Fabienne is de tweede weekwinnares!

Het was deze week weer een nek-aan-nek race tussen de kandidaten! De uitslag van de stemronde kwam op een aantal stemmen verschil uit. Fabienne wist op het laatste moment de winst te pakken te krijgen. Gefeliciteerd!

De tweede weekwinnares

De afgelopen week werd er maar liefst 26.000 keer gestemd op de stylisten in de tweede ronde, wow! Fabienne is daar als winnares uit gekomen. Ze heeft gewonnen met een verschil van maar 543 stemmen. 

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 2 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Hou onze socials in de gaten, je krijgt binnenkort nog een kans! Aan het einde van de stemweken zetten we namelijk alle pijlers weer op nul en mag iedereen nog één keer stemmen. Succes!

Nog even over Fabienne

Deze jonge, ambitieuze dame noemt zichzelf een blije vogel, coffeelover, crealieveling en wereldreiziger in één. Ze is niet bang voor een uitdaging, sterker nog en maakt met haar ontwerpen de wereld graag een stukje mooier, zo horen we het graag!

Vergeet niet te stemmen!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende ronde stylisten.. op wie breng jij je stem uit?

Lobke Taal
ID: 8674

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven