Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #3 | De kandidaten van week 3 zijn bekend!

Misschien heb je het voorbij zien komen óf je zelfs aangemeld: we bieden komend seizoen een kans aan opkomende stylisten! We hebben nog wel even jouw hulp nodig, jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we de derde 8 kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Mirjam van Ewijk (51)

Mirjam is makkelijk in de omgang, gezellig en heeft een groot inlevingsvermogen. Klinkt als een stylist die je graag over de vloer zou hebben!

Joyce de Vries – Veer (47)

Joyce is een echte doorzetter. Na door ziekte te moeten stoppen met haar opleiding als binnenhuisarchitect, heeft ze de draad weer opgepakt. Ze maakt graag anderen blij met haar vrolijke, stoere interieurs.

Christel Tolenaars (42)

Christel ziet zichzelf als iemand met een positieve instelling en uitstraling, die houdt van nieuwe uitdagingen. Ze wordt  vrolijk van mensen helpen en mooie dingen te maken. En zoals ze zelf zegt: "Ik hou ervan mijn bijdrage te leveren aan de interieurpuzzel waar mensen mee stoeien".

Nathalie Tusveld (49)

Nathalie is etaleur, stylist en interieuradviseur en werkt áltijd vanuit de bewoners. Voor haar is het het belangrijkste dat hun huis een echt thuis wordt. Daar zijn we het helemaal mee eens, Nathalie!

Lotte van Westerhoven (36)

Elke dag krijgt Lotte weer de kans haar eigen leven en dat van anderen een beetje mooier te maken. Kleur is haar instant geluksmaker en ze inspireert zichtzelf door om zich heen te kijken. Ze heeft zelfs een eigen hashtag in het leven geroepen: #maakjeeigenlevenmooi

Marieke Vroegh (38)

Marieke is een enthousiast, sociaal en creatief persoon die het liefst constant met haar vak bezig is: styling! Het belangrijkste uitgangspunt van haar werk is dat ze mensen wil helpen hun huis, thuis te laten voelen in de eigen gewenste stijl en woonwensen. Want er is uiteindelijk niks fijner dan thuiskomen!

Sanne Hordijk (39)

Sanne is een supercreatief multitalent, innovatief denker en een echte DIY-er. Haar stijl is eclectisch kleurrijk en haar ontwerpen vertellen een verhaal door een verfijnt gebruik van kleur, vorm en materiaal. Maar haar echte kwaliteit ligt bij het aanvoelen en inbeelden wat mensen willen, zonder dat ze het zelf kunnen benoemen of vormgeven, creëert Sanne een droomruimte voor haar klanten.

Vanja Santic (44)

Vanja houdt van Scandinavische, industriële en eclectische interieurs. De mooiste interieurs hebben wat haar betreft een mix van verschillende stijlen en materialen, met daarin persoonlijke elementen van de bewoners verwerkt.

Zie je jezelf hier wel tussen staan?

Dat kan! Je kan je namelijk nog steeds aanmelden voor onze zoektocht. Hoe je dat doet lees je hier!

Je kunt voor deze week helaas niet meer stemmen

Hier zie je wie de winnaar is geworden!

Lobke Taal
ID: 8673

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven