Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #4 | Stephan is de vierde weekwinnaar!

Jawel, we hebben een primeur! Stephan Benard is de vierde weekwinnaar en daarmee de allereerste mannelijke finalist! Het was nog even spannend, maar uiteindelijk sleepte hij de ruime meerderheid van de stemmen binnen!

De vierde weekwinnaar

De afgelopen week is er ruim 11.000 keer gestemd op de 8 kandidaten van de vierde stemronde van 'Stylist Gezocht', waarbij Stephan maar liefst 3.241 stemmen behaalde, met een verschil van zo’n 600 stemmen met de kandidaat onder hem.

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 4 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Houd onze socials in de gaten, want je krijgt binnenkort nog een kans! Aan het einde van de stemweken zetten we namelijk alle pijlers weer op nul en mag iedereen nog één keer stemmen. Succes!

Nog even over Stephan

Stephans stijl is niet in één hokje te vangen maar zijn terugkerende uitdaging is om binnen ieder budget een luxe, warme sfeer te creëren. Hierbij speelt hij graag met aardetinten en natuurlijke materialen.

stephan benard interieur

De stembussen zijn opnieuw geopend!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende 8 stylisten... op wie breng jij je stem deze week uit? Maandag 8 juli hebben we de uitslag en maken we de vijfde weekwinnaar bekend.

Marjolein Sintenie
ID: 8752

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven