Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #4 | Dit zijn de kandidaten van week 4!

Hieronder stellen we weer 8 kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. We hebben ook nog een primeur deze week: de eerste mannelijke kandidaat! Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Sharon Streuper – Kievits (42)

Sharon beschrijft zichzelf als enthousiast en gedreven. Haar passie is het vertalen en het verwerken van persoonlijke wensen van mensen zodat het huis als een warme deken om hen heen valt. Ze ziet in één oogopslag wat er nodig is om het maximale uit een ruimte te halen.

Fleur van Haren (29)

Naast haar gevoel voor stijl heeft Fleur een hele praktische insteek zodat er een perfecte balans ontstaat tussen design en functionaliteit. Verder is ze gek op ‘treasure hunting’ en het verwerken van persoonlijke spullen in een interieur.

Marielle Mulder (33)

Marielle is al zo lang als ze zich kan herinneren bezig met kleuren, texturen en patronen. Ze vindt het daarbij ook belangrijk dat we met elkaar goed voor de aarde en de mensen die erop wonen zorgen, ze probeert dit dan ook zoveel mogelijk te gebruiken in mijn werk.

Stephan Benard (35)

Stephans stijl is niet in één hokje te vangen maar zijn terugkerende uitdaging is om binnen ieder budget een luxe, warme sfeer te creëren, waarin hij graag speelt met aardetinten en natuurlijke materialen.

Aniek van Hoef (28)

De eigenwijze Aniek tekent het liefst buiten de lijntjes. Dat eigenwijze trekje helpt haar om mensen te verrassen met iets dat ze zoeken, maar niet zelf bedenken. Het budget maakt daarbij niet uit, want voor alles is een creatieve oplossing te bedenken.

Sonja van de Ven (38)

Sonja is dol op nieuwe dingen ontdekken en beleven, nieuwe mensen ontmoeten, lifestyle, design en alles wat met interieur te maken heeft. Een aantal woorden die haar kenmerken zijn creatief, spontaan, pit, eerlijk, what you see is what you get, doorzetter en vooral levensgenieter!

Lisa Voet (30)

Lisa is een eerlijke, energieke perfectionist met een goed gevoel voor humor én een nog beter gevoel voor het vak interieur. Tijdens het ontwerpen ziet ze het totaalplaatje al voor zich en ze gaat niet voor minder. Ze volgt de trends maar durft hier ook vanaf te stappen als dat zorgt het gewenste resultaat.

Manon Bergmans (26)

Manon vindt begrip en vertouwen op zowel persoonlijk als werkgebied erg belangrijk. Ze streeft naar open, eerlijkheid en spontaniteit en gebruikt dit in haar werk.  

Zie je jezelf hier wel tussen staan?

Dat kan! Je kan je namelijk nog steeds aanmelden voor onze zoektocht. Hoe je dat doet lees je hier!

De stembussen zijn gesloten

Benieuwd wie de weekwinnaar is geworden? Je leest het hier!

Lobke Taal
ID: 8702

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven