Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #5 | Dit zijn de nieuwe kandidaten!

Misschien heb je het voorbij zien komen óf je zelfs aangemeld: we bieden komend seizoen een kans aan opkomende stylisten! We hebben nog wel even jouw hulp nodig, jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we de vijfde 8 kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Daniëlle Teunissen (23)

Daniëlle is een nuchtere achterhoeker die geen uitdaging uit de weg gaat. Ze is creatief en ambitieus en haar grote passie is, jawel, interieur!

Karina Dorresteijn (45)

Van woorden als geordend, rustig en gestructureerd krijgt Karina de kriebels. Zelf is ze creatief, druk, vindingrijk en impulsief. En ze heeft een enorm hart voor interieur natuurlijk.

Arco Bruinenberg (28)

Arco werkt en denkt het liefst een beetje buiten de kaders en probeert vanuit verschillende stijlen juist een eigen en persoonlijke stijl voor de klant te creëren.

Suzanne den Drijver (21)

Suzanne is een jonge, gedreven creatieveling. Ze houdt van uitdagingen en verrast haar klanten graag met keuzes die ze misschien zelf niet hadden durven maken.

Ingrid Meinster (31)

Ingrid is afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie academie, maar of alles wit is? Echt niet! Ze is gek op bloemen, kleur, kunst, servies, trapkasten en deurbeslag. Ze maakt er graag samen met de klant een feestje van, zodat ze daarna samen met een lach op de bank kunnen zitten.

Laura van Geest (22)

Het liefst kijkt en observeert Laura de hele dag. Ze laat zich inspireren door het uiterst haalbare en vertaalt dit naar een realistisch ontwerp. Ze brengt de persoonlijkheid van de klant terug in het interieur zonder de functionaliteit te verliezen.

Jennifer Tijssen (34)

Jennifer is een nuchtere, no-nonsense, eerlijke, creatieve, perfectionistische dame uit Noord-Holland. Na 13 jaar in de operatiekamer gewerkt te hebben besloot ze het roer om te gooien, inmiddels runt ze een interieurstudio en conceptstore om klanten te helpen aan een interieur dat bij ze past.

Stemmen maar!

Helaas, de stembussen zijn gesloten! Suzanne den Drijver is met 34% van de stemmen de weekwinnaar! 

Lobke Taal
ID: 8753

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven