Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #5 | Suzanne is de vijfde weekwinnaar!

Hoera! Suzanne den Drijver heeft vorige week de meeste stemmen binnengehaald en is daarmee vijfde weekwinnaar. Het leek heel even anders te lopen, maar uiteindelijk sleepte ze de ruime meerderheid van de stemmen binnen!

De vijfde weekwinnaar

De afgelopen week is er weer volop gestemd op de kandidaat stylisten van de vijfde stemronde, waarbij Suzanne maar liefst 34% van de stemmen binnenhaalde. Een behoorlijk verschil met Jennifer, de kandidaat op de tweede plaats, die 26% van de stemmen behaalde.

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 5 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Houd onze socials in de gaten, want je krijgt binnenkort nog een kans! Aan het einde van de stemweken zetten we namelijk alle pijlers weer op nul en mag iedereen nog één keer stemmen. Succes!

Nog even over Suzanne

Suzanne is een jonge, gedreven creatieveling. Ze houdt van uitdagingen en verrast haar klanten graag met keuzes die ze misschien zelf niet hadden durven maken.

suzanne den drijver

De stembussen zijn opnieuw geopend!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende ronde stylisten... Op wie breng jij je stem deze week uit? Maandag 15 juli hebben we de uitslag en maken we de zesde weekwinnaar bekend.

ID: 8794

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven