Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #6 | Dit zijn de nieuwe kandidaten voor deze week

Misschien heb je het voorbij zien komen óf je zelfs aangemeld: we bieden komend seizoen een kans aan opkomende stylisten! We hebben nog wel even jouw hulp nodig, jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we voor de zesde keer de nieuwe kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Ineke Blaauwgeers (60)

Ineke is spontaan, creatief, ondernemend en biedt graag een luisterend oor. Ze is een echt mensen-mens en is gek op haar werk als styliste.

Amber van der Zalm (25)

Amber zou zichzelf omschrijven als een creatief, en reislustig persoon. Ze is dol op koffie, sieraden en bloemen. Nu ze klaar is met haar opleiding tot interieurstylist staat ze te popelen om het werkveld in te treden.

Nikya Liezen (23)

Nikya is spontaan, creatief, perfectionistisch en heeft een groot inlevingsvermogen. Voor haar is het dan ook ontzettend belangrijk dat mensen zich echt thuis voelen. Een creatieve twist in een interieur is voor haar een must, maar het moet vooral bewoonbaar zijn.

Jerney Harteman (29)

Jerney is verslaafd aan interieur, het liefst afgestyled met haar eigen gemaakte spullen. Zelf volgt ze alle trends op de voet, ze werkt daarnaast ook graag met tijdloze meubels en accessoires.

Mirjam Gesink (36)

Styling, trends checken en inspiratie opdoen is wat Mirjam het liefste doet. Ze is werkzaam als styliste bij een groothandel met diverse interieurmerken.  Heel graag zou ze ook mensen thuis een willen verrassen met een complete make-over.

Nicole van Draanen (27)

Nicole is een creatief gezelligheidsmens die nooit stil zit. Haar hoofd borrelt van de ideeën en handige oplossingen zodra ze een nieuwe ruimte binnenloopt. Ze houdt van lichte, frisse interieurs met een zachte kleurnuance en een snufje antiek.

Ilse Fontein (44)

Ilse geniet van het stadse leven in Utrecht vindt haar parels in mode en interieur. Haar inspiratie haalt ze uit diverse bronnen zoals kunst, reizen of een mooie wandeling in de natuur. Daarnaast werkt ze als ontwerpster dagelijks met vorm, kleur en mooie materialen.

Maria Dubbeldam (26)

Maria is geobsedeerd door interieur, verliefd op planten en bijzonder geïnteresseerd in de esthetiek van vormen en materialen. Ze is ook een tikje chaotisch, vindt ze zelf.

Stem hieronder op je favoriet!

Deze stembus is gesloten! De winnaar wordt snel bekend gemaakt. 

Lobke Taal
ID: 8792

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven