Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #6 | Amber is de zesde weekwinnaar!

De stembussen van de zesde stemronde zijn gesloten en dat betekent dat we weer een nieuwe weekwinnaar hebben. Deze week heeft Amber van der Zalm de meeste stemmen binnengesleept. Gefeliciteerd!

De zesde weekwinnaar

Het was de afgelopen week weer een flinke strijd tussen de 8 kandidaten van de zesde ronde in onze zoektocht naar een styliste voor ons tv-programma. In totaal werd er deze week 8.100 keer gestemd, waarvan de ruime meerderheid (2.642 stemmen om precies te zijn) naar Amber gingen. Met ruim 33% van de stemmen behaalde ze een plekje in de finale. 

amber van der zalm

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 6 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Houd onze socials in de gaten, want je krijgt binnenkort nog een kans! Aan het einde van de stemweken zetten we namelijk alle pijlers weer op nul en mag iedereen nog één keer stemmen. Succes!

Nog even over Amber

Amber zou zichzelf omschrijven als een creatief, en reislustig persoon. Ze is dol op koffie, sieraden en bloemen. Nu ze klaar is met haar opleiding tot interieurstylist staat ze te popelen om het werkveld in te treden.

amber van der zalm interieur

De stembussen zijn opnieuw geopend!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende ronde stylisten... Op wie breng jij je stem deze week uit? Maandag 22 juli hebben we de uitslag en maken we de zevende weekwinnaar bekend.

Marjolein Sintenie
ID: 8856

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven