Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #7 | Dit zijn de nieuwe kandidaten voor week 7

Misschien heb je het voorbij zien komen óf je zelfs aangemeld: we bieden komend seizoen een kans aan opkomende stylisten! We hebben nog wel even jouw hulp nodig, jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we voor de zevende keer de nieuwe kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Lotty Takens (40)

Het hart van Lotty gaat sneller kloppen van kleurrijke taferelen en contrasten, zowel bij mensen als bij de mooie wereld om haar heen. Haar persoonlijke interieurliefde is eclectisch, waardoor ze affiniteit heeft met verschillende stijlen. Bij het ontwerpen van interieurs laat ze je het graag 'net even anders' ervaren. Naast haar werk als interieurontwerper is schilderen haar passie en gaat ze graag op reis met haar man en drie zoontjes.

Mandy van Valen (27)

Mandy is alles behalve doorsnee. Ze is een gedreven ondernemer en legt de lat telkens hoger, waardoor ze zichzelf uit blijft dagen en het maximale uit zichzelf haalt. "Nee" en "kan niet" komen niet voor in haar woordenboek. "Er is altijd wel een manier om je droom te realiseren. Ik leef mijn droom, en ik doe waar ik van hou met bijzonder veel passie." 

Linn Geertsma (36)

Kenmerkend voor Linn als stylist is het creëren van mooie combinaties in kleur, contrast en materialen. Ze brengt een interieur tot leven, tot het moment is bereikt waarbij het 'klopt'. Een goede balans vinden in een inrichting is waar ze van houdt én waar ze goed in is. "Ik hou ervan om mijn klant te verrassen met keuzes die ze zelf nooit zouden maken."

Ayla Geest (26)

Ayla is een creatieveling die voor 'pit' en 'lef' kiest in het interieur. Gewaagde combinaties en unieke accessoires zorgen er volgens haar voor dat wonen echt een beleving wordt. Eén woonstijl is dan ook niks voor haar. "Ik mix en match er graag op los om zo een eigen sfeer te creëren die helemaal past bij de klant! Wie mij kent weet dat ik dol ben op kleur." 

Esther van Zijderveld (46)

Esther heeft een grote voorliefde voor het stylen van baby-, peuter- en tienerkamers. "Maar ook de eerste woning van die grote puber van 25 sla ik niet af." In elk interieur probeert ze het hedendaagse met iets "van toen" te combineren. Van vintage stoeltjes, tot jukeboxen of oude letterbakken. "Durf en lef... dat probeer ik ook bij mijn klanten naar boven te krijgen." 

Linda van Geel-Wolkers (43)

Linda is een creatieveling die geen uitdaging uit de weg gaat. Ze neemt anderen graag mee in haar ideeën waardoor zij zelf ook weer nieuwe mogelijkheden zien. "Ik heb een nuchtere kijk en denk net iets verder, maar breng vooral rust." 

Elske Quarré

Elske is een creatieve, jonge, ondernemende duizendpoot met een grote passie voor alles wat te maken heeft met design, kleuren, trends en alle ontwikkelingen op het gebied van interieur. "Ik hou ervan om mensen te kunnen helpen om een omgeving te creëren waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen met hun eigen persoonlijke input." 

Mariëlla Houtsma (29)

Mariëlla ziet de schoonheid in de kleinste dingen en krijgt volop inspiratie van de natuur en mooie reizen. "Wie ik ben is een reflectie van wat ik doe en waarvan ik geniet." Als imago- en interieurstylist is ze altijd met de schoonheid van kleuren, vormen en materialen bezig. "Ieder huis en mens is anders en daarom is ieder advies een unieke creatie." 

Stem hieronder op je favoriet!

Deze stembus is gesloten! De winnaar wordt snel bekend gemaakt. 

Marijke van Gemert
ID: 8864

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven