Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #7 | Lotty is de zevende weekwinnaar!

De stembussen van de zevende stemronde zijn gesloten en dat betekent dat we weer een nieuwe weekwinnaar hebben. En deze week is dat… Lotty Takens! Gefeliciteerd!

De zevende weekwinnaar

Het was wederom een spannende strijd tussen de 8 kandidaten van de zevende stemronde in onze zoektocht naar een styliste voor ons tv-programma. In totaal werd er deze week 5.263 keer gestemd, waarvan de ruime meerderheid (1.448 stemmen om precies te zijn) naar Lotty gingen, een verschil van 303 stemmen met de nummer twee. Uiteindelijk behaalde Lotty met ruim  28% van de stemmen een mooie plek in de finale. 

lotty takens

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 7 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Houd onze socials in de gaten, want je krijgt binnenkort nog een kans! Aan het einde van de stemweken zetten we namelijk alle pijlers weer op nul en mag iedereen nog één keer stemmen. Succes!

Nog even over Lotty

Het hart van Lotty (40) gaat sneller kloppen van kleurrijke taferelen en contrasten, zowel bij mensen als bij de mooie wereld om haar heen. Haar persoonlijke interieurliefde is eclectisch, waardoor ze affiniteit heeft met verschillende stijlen. Bij het ontwerpen van interieurs laat ze je het graag 'net even anders' ervaren. Naast haar werk als interieurontwerper is schilderen haar passie en gaat ze graag op reis met haar man en drie zoontjes.

Lotty takens

De stembussen zijn opnieuw geopend!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende ronde stylisten. Op wie breng jij je stem deze week uit? Maandag 29 juli hebben we de uitslag en maken we de achtste weekwinnaar bekend.

Marjolein Sintenie
ID: 8888

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven