Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #8 | Dit zijn de nieuwe kandidaten voor deze week

Komend TV-seizoen bieden we een unieke kans aan opkomende stylisten! Maar hiervoor hebben we wel nog even jouw hulp nodig, want jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we voor de achtste keer de nieuwe kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

Jaimy van Zwieten (38)

Als klein meisje droomde ze er al van om ooit interieurs te ontwerpen voor een tv-programma. “Interieur geeft mij echt energie, niet alleen om te ontwerpen, maar ook om in te zijn.” Het mooiste aan haar vak vindt ze dan ook om mensen een thuis te kunnen bieden waar ze zich gelukkig in voelen.

Lexi Beckord (36)

Lexi is een echte ‘interieurfreak’. “Anderen noemen me meestal ook de crea-bea, omdat ik altijd aan het knutselen, verven, klussen, tekenen en ontwerpen ben. Ik vind het geweldig om mijn passie voor interieur te kunnen delen, en op deze manier klanten te helpen en adviseren met een interieur dat bij hen past. Hierbij daag ik ze ook graag een beetje uit.” Lexi werkt graag met contrasten in stijlen, kleuren of materialen. 

Joëlla de Vries (24)

Joëlla is dag en nacht bezig met interieur. Naast docent interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege is ze ook nog eens interieurstyliste bij haar eigen bureau TROTS styling. Meedenken over creatieve oplossingen op het gebied van interieur- en stylingconcepten is dan ook wat ze het allerliefste doet. “Verzamelen in mijn "middle name" - of het nu gaat om (zelfgeschoten) beelden, snuisterijen van het strand of interieurbladen.”

Melissa Lakeman-Speets (44)

Melissa van Style-Over is een echte creatieve duizendpoot en heeft de afgelopen jaren vele interieurs mogen realiseren, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Haar gevoel voor het combineren van kleuren en materialen zorgen ervoor dat de mooiste ontwerpen en de perfecte balans en eenheid in interieur ontstaan. “Naast dat een interieur sfeervol moet zijn, vind ik het ook belangrijk dat het leefbaar is. Daar bedenk ik graag creatieve, originele maar ook praktische oplossingen voor.”

Amber de Feij (25)

Amber heeft met haar ondernemende en creatieve persoonlijkheid een groot hart voor interieur styling. “Ik haal mijn inspiratie uit de reizen die ik heb mogen maken en bijzondere plekken die ik heb bezocht. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren groeien mijn ideeën uit tot vernieuwende ontwerpen met een echte ’Amber touch’.”

Marlou Verbeek (29)

Marlou houdt van stoere, praktische en kleurrijke interieurs. Ze heeft het prikkelende vermogen om ieder interieur een zacht en warm gevoel te geven, een gevoel van thuiskomen dat past bij de bewoners. Haar ontwerpen worden geïnspireerd op de natuur, met natuurlijke materialen, zachte kleuren en contrasten. Met haar vrolijkheid en enthousiasme vertelt ze stralend wat haar ideeën zijn en verrast ze iedere klant weer met haar unieke kleurrijke interieurs.

Claire Ophof (21)

Claire is een jonge, ambitieuze en vrolijke interieurontwerpster. “Ik vind het het allerbelangrijkste dat de persoonlijkheid van mijn opdrachtgever(s) goed terug te zien is in mijn ontwerpen.” Dit gepaard met symmetrie, oog voor detail en een spannend kleurenpallet. Ook mag een knipoog niet ontbreken. “Het leven is al zo serieus!”

Rianne van ‘t Klooster (34)

Rianne, verslaafd aan alles rondom interieur. Ze is vrolijk, sociaal en creatief. En best een tikje chaotisch. “Ik ben gek op een natuurlijk interieur, met een mix van oud & design, én een knipoog naar kleur.”

Stem hieronder op je favoriet!

De poll is helaas gesloten. Amber de Feij is met 24% van de stemmen de achtste weekwinnaar! 

Marjolein Sintenie
ID: 8881

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven