Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #8 | Amber de Feij is de achtste weekwinnaar!

De stembussen van de achtste stemronde zijn gesloten en dat betekent dat we weer een nieuwe weekwinnaar hebben. En deze week is dat… Amber de Feij! Gefeliciteerd, Amber!

De achtste weekwinnaar

Ook deze week was het weer een spannende strijd tussen de acht kandidaten van de achtste stemronde in onze zoektocht naar een styliste voor een uitdagende klus in ons tv-programma. In totaal werd er deze week 4.827 keer gestemd, waarvan de ruime meerderheid (1.116 stemmen om precies te zijn) naar Amber gingen, een verschil van 248 stemmen met de nummer 2. Uiteindelijk behaalde Amber met ruim  24% van de stemmen een plek in de finale. 

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 8 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Houd onze socials in de gaten, want je krijgt binnenkort nog een kans! Aan het einde van de stemweken zetten we namelijk alle pijlers weer op nul en mag iedereen nog één keer stemmen. Succes!

Nog even over Amber

Amber heeft met haar ondernemende en creatieve persoonlijkheid een groot hart voor interieur styling. “Ik haal mijn inspiratie uit de reizen die ik heb mogen maken en bijzondere plekken die ik heb bezocht. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren groeien mijn ideeën uit tot vernieuwende ontwerpen met een echte ’Amber touch’.”

De stembussen zijn opnieuw geopend!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende ronde stylisten... Op wie breng jij je stem deze week uit? Maandag 5 augustus hebben we de uitslag en maken we de negende weekwinnaar bekend. Dit is overigens de laatste reguliere stemronde. Op maandag 5 augustus strijden alle afgevallen kandidaten nog één week mee om de ‘wildcard’ plek, waarna Tom, Thomas en Evelyn de uiteindelijke winnaar kiezen. 

Marjolein Sintenie
ID: 8916

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven