Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #9 | Dit zijn de nieuwe kandidaten van deze week

Komend TV-seizoen bieden we een unieke kans aan opkomende stylisten! Maar hiervoor hebben we wel nog even jouw hulp nodig, want jíj bepaalt namelijk wie we de volgende ronde terugzien. Hoe? Hieronder stellen we voor de achtste keer de nieuwe kandidaten aan je voor en jij kunt één stem uitbrengen op je favoriet. Degene die na één week de meeste stemmen heeft is automatisch door naar de volgende ronde. Klaar? Stemmen maar!

1. Janine Swart (24)

Janine zou zichzelf omschrijven als enthousiast, creatief, kleurrijk en erg spontaan. Ze houdt van aanpakken, maar is ook altijd in voor een geintje. “Ik heb veel doorzettingsvermogen, ben erg flexibel en ik wil graag nieuwe dingen leren!” 

2. Francien Fleuren (34)

Francien is graag creatief bezig en vindt het leuk om mensen te inspireren. Vol enthousiasme en passie werkt ze aan creatieve projecten.

3. Nicole Pulles (29)

Nicole werkt vanuit haar hart met een goed luisterend oor, waardoor ze zichzelf altijd goed in kan leven in de persoon tegenover haar. “Ik geniet ervan om te mixen en matchen met stijlen, kleuren en materialen om zo tot een interieur met een eigen persoonlijkheid te komen. Want dat verdient ieder interieur en bovendien de bewoners!” 

4. Wieke Walmink (29)

Wieke is afgestudeerd als interieurarchitect aan de Universiteit Hasselt en houdt van kleur bekennen, buiten de lijntjes tekenen, natuurlijke materialen, vintage spulletjes en do-it-yourself-projecten. “In mijn vrije tijd ben ik amper binnen te houden: hardlopen, volleyen, reizen, deze Wiekiefanatiekie kent vele uitdagingen!” 

5. Djamilla Pijpker (21)

Djamilla is sociaal, leergierig, creatief en staat klaar voor een uitdaging! “Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding kleur en interieur, dus ik ben goed op de hoogte van de laatste trends! Kortom ik hou erg van interieur en de laatste trends.” 

6. Marit de Wolff (27)

Het liefst is Marit heel de dag creatief bezig. “Zoals een DIY bedenken, meubels opknappen of kringloop shoppen. Een interieur hoort een weerspiegeling van je beste zelf te zijn. Een plek die je motiveert en inspireert.”

7. Esther Lisette Rijk (25)

Esther heeft een eigen wil, een vlotte babbel en een hoofd vol creativiteit. “De schoonheid van de natuur met al haar wonderlijke kleuren en robuuste materialen inspireert mij elke dag.” Ze is gepassioneerd in haar vak, met haar eigen stijl en haar eigen manier van doen en laten. Haar liefde en passie voor interieur zorgen elke keer weer voor een verbluffend eindresultaat!

8. Linda Olijkan (33)

Linda is niet bang voor nieuwe uitdaging. “Ik heb van mijn hobby, mijn werk gemaakt als styliste! Ik bezoek graag woonbeurzen en kan in mijn werk veel creativiteit kwijt! Ik heb mijn eigen bedrijf; stylefull.” 

Stem hieronder op je favoriet!

De poll is helaas gesloten. Wieke Walmink is met 28% van de stemmen de negende weekwinnaar

Marjolein Sintenie
ID: 8913

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven