Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht #9 | Wieke Walmink is de negende weekwinnaar!

De stembussen van de negende stemronde zijn gesloten en dat betekent dat we weer een nieuwe weekwinnaar hebben. En deze week is dat… Wieke Walmink! Gefeliciteerd, Wieke!

De negende weekwinnaar

Ook deze week was het weer een spannende strijd tussen de acht kandidaten van de negende en laatste reguliere stemronde in onze zoektocht naar een styliste voor een uitdagende klus in ons tv-programma. In totaal werd er deze week 7.804 keer gestemd, waarvan de ruime meerderheid (2.177 stemmen om precies te zijn) naar Wieke gingen, een verschil van 525 stemmen met de nummer 2 uit de race. Uiteindelijk behaalde Wieke met ruim 28% van de stemmen de laatste reguliere plek in de finale. 

En nu?

Zat jij bij de stylisten uit week 9 en ben je niet als hoogste uit de stemronde gekomen? Houd onze socials in de gaten, want je krijgt deze week nog een kans! We hebben namelijk alle pijlers weer op nul gezet en iedereen mag nog één keer stemmen. De kandidaat met de meeste stemmen wint de wildcardplek van de finale. Daarna kiezen Thomas, Tom en Evelyn de uiteindelijke winnaar uit.

Nog even over Wieke

Wieke (29) is afgestudeerd als interieurarchitect aan de Universiteit Hasselt en houdt van kleur bekennen, buiten de lijntjes tekenen, natuurlijke materialen, vintage spulletjes en do-it-yourself-projecten. “In mijn vrije tijd ben ik amper binnen te houden: hardlopen, volleyen, reizen, deze Wiekiefanatiekie kent vele uitdagingen!” 

De stembussen zijn opnieuw geopend!

Inmiddels kun je alweer stemmen op de volgende ronde stylisten... Op wie breng jij je stem deze week uit?

Marjolein Sintenie
ID: 8962

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven