Huis
Tuin
Video

Stylist gezocht: Wieke is de winnaar van dé ontwerpklus voor Eigen Huis & Tuin

Eindelijk is het zo ver: de winnaar van onze zoektocht naar nieuw ontwerptalent is bekend! Afgelopen zomer waren we op zoek naar een stylist die eenmalig een mooie ontwerpklus voor ons programma gaat doen. Jullie stemden erop los en onze klusjury heeft gekozen: Wieke Walmink is de winnaar!

Stylist gevonden

Afgelopen zomer boden we opkomende stylisten een unieke kans: een eenmalige klus in ons tv-programma. Wekenlang werd er gestemd, geflyerd én… uiteindelijk gekozen. Tom, Thomas en Evelyn kozen na lang beraad namelijk de uiteindelijke winnaar en maakten dat in aflevering 2 in een videogesprek bekend.

Nog even over Wieke

Wieke Walmink (29) is afgestudeerd als interieurarchitect aan de Universiteit Hasselt en houdt van kleur bekennen, buiten de lijntjes tekenen, natuurlijke materialen, vintage spulletjes en do-it-yourself-projecten. “In mijn vrije tijd ben ik amper binnen te houden: hardlopen, volleyen, reizen, deze Wiekiefanatiekie kent vele uitdagingen!”

wieke walmink

En nu?

Nu is het aan Wieke! Binnenkort gaat zij samen met het Eigen Huis & Tuin-klusteam een mooie case van begin tot eind uitvoeren. Van het ontwerp tot het gesprek met de bewoners en alles daartussen. Deze metamorfose is naar verwachting begin 2020 op tv te zien. 

Stylist gezocht

Wil je meer weten over onze zoektocht naar de nieuwe stylist? Bekijk hier alle artikelen, stemrondes en weekwinnaars terug.

Marjolein Sintenie
ID: 9212

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven