Huis
Tuin
Video

Voor op je verlanglijstje: een verplaatsbaar tiny house voor ‘slechts’ €23.000

Lijkt wonen in een tiny house je wel wat? Dan is dit er eentje voor op je verlanglijstje. Hij is namelijk verrijdbaar, is duurzaam én betaalbaar!

Of je nu van plan bent lekker minimalistisch te gaan leven, op zoek bent naar een leuk extra (tuin)huisje of gewoon altijd je huis overal mee naar toe wil nemen… dit verplaatsbare tiny house is in alle gevallen ideaal. En helemaal fijn: het huisje kost slechts €23.000!

Duurzaam én knus

Architectenbureau Invisible Studio heeft het huisje ontworpen in de bossen van Bath (Engeland). Het ziet er niet alleen heel gaaf en knus uit, het is ook nog eens een goedkope én duurzame manier van wonen. Het huisje is namelijk gemaakt van duurzame materialen. Zo is het hout afkomstig uit de omgeving, is er hergebruikt isolatiemateriaal gebruikt zelfs de deur is gebruikt.

Het interieur is minimalistisch, maar praktisch ingedeeld. Zo vind je op de begane grond een zithoek (met open haard) een kookgedeelte en een eethoek. Ga je de trap op dan vind je twee slaapruimtes.

Waar je maar wilt

Daarnaast kun je ‘m in principe ook nog eens overal zetten waar je maar wil, mits je niet te maken hebt met vergunningen natuurlijk. Dat blijft vaak toch wel een dingetje in Nederland. Verplaatsen doe je overigens door middel van afneembare wieltjes die je er makkelijk op en af kunt schuiven. Handig!

Dankzij de minimalistische inrichting en de hergebruikte materialen kost het huisje slechts €23.000. Een schijntje als je bedenkt dat je voor dezelfde ruimte in de randstad ongeveer het tiendubbele betaalt!

Woon- of werkplek

Het huisje is oorspronkelijk bedoeld als woonruimte, maar ook als werkruimte is dit natuurlijk een fantastische plek. Helaas is er vooralsnog maar één exemplaar gemaakt. Maar wie weet volgen er nog meer!

Meer info over dit fijne huisje vind je hier!

Marjolein Sintenie
ID: 8421

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven