Huis
Tuin
Video

Van verouderde woonkamer naar woonkamer met eenheid en rust

& KARWEI
Voor de laatste keer in dit seizoen stak Thomas samen met interieurstyliste Tanja van KARWEI de handen uit de mouwen. Rembrandt en Wendy wonen in een prachtige jaren 30-woning. Ze willen graag de woonkamer en keuken aanpakken, maar hebben hier zelf te weinig energie en creativiteit voor. Een mooie klus voor ons droomduo: aan de slag!

Rustig en naturel

Tanja kiest voor rustige kleuren. De keuken en kozijnen worden antraciet en de muren krijgen een lichtgrijze kleur. Op de lange muur in de woonkamer komt mooi behang met een subtiele print. Thomas legt een eikenhouten vloer in de breedte, zo krijgt de woonkamer een ruimtelijkere uitstraling.

Verbinding

De grootste wens van Rembrandt en Wendy is verbinding creëren tussen de woonkamer en de keuken. Thomas kiest daarom voor een open keuken met een kookeiland, waar de eettafel naast komt te staan. Tanja maakt een bank die meer ruimte creëert in de doorgang en kiest voor een lamp met luxe uitstraling voor boven de tafel.

Tijd om tot rust te komen

Tanja zet de puntjes op de i door de woonkamer in te richten en mooie accessoires toe te voegen. Door gebruik te maken van warme materialen, krijgt de woonkamer gelijk meer sfeer. Tanja kiest daarom voor messing lampen, een velours bank, planten en een mooie fauteuil. Tijd om Rembrandt, Wendy en hun kinderen welkom te heten in hun ‘nieuwe’ huis!

Lobke Taal
ID: 8579

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven