Huis
Tuin
Video

Van washok naar prachtige tienerzolder

Mette slaapt op zolder en deelt haar slaapkamer met de vuile en schone was van het hele gezin. Ze wil graag een eigen kamer waar ze met vriendinnen kan chillen, zonder dat haar ouders hier de was komen opvouwen. Dat hebben wij voor haar geregeld!

We zijn begonnen met leeghalen van de ruimte en verplaatsen van een wand. Zo ontstaat er meer ruimte voor de wasruimte zodat die beter afgezonderd kan worden van Mette's kamer. Vervolgens wordt er een geweldige dakserre geplaatst op de plek waar de dakkapel zat. Zo heb je veel meer licht en wat meer ruimte. 

Styliste Denise had het idee om een bedstee te maken in de ruimte, om deze zo goed mogelijk te benutten. Daarom gaat Thomas aan de slag met een hoek in de zolder en maakt hier een stoere en moderne bedstee van. Hierna legt hij een witte laminaatvloer over de hele zolder. Er komt een speciale ruimte voor de wasmachine en de droger en mooie kasten om alles in op te bergen.

Mette wil graag met haar vriendinnen op haar kamer zitten, dus maakt Thomas een bank op maat. Tegenover de bank wil hij een wasbakje maken, waar Mette haar beauty spulletjes kwijt kan. Deze maakt hij van een vintage kastje waar hij een wasbak bovenop monteert. Natuurlijk is er ook ruimte voor een bureau, waaraan Mette haar huiswerk kan doen. Deze wordt nog mooi aangekleed met accessoires door Denise. 

Met nog enkele posters van Ariana Grande (het grote popidool van Mette) is de zolder helemaal af! Nu kunnen de ouders van Mette de was doen en kan zij zichzelf ongestoord opsluiten in haar eigen kamer!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 10092

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven