Huis
Tuin
Video

Buitenkansje: deze villa heeft een kartbaan in de achtertuin én staat te koop!

Je hebt mensen die graag een mooi gazonnetje in de tuin willen en je hebt mensen die liever tegels in de tuin zien. Maar deze villa heeft liever asfalt in de tuin. In de vorm van een kartbaan welteverstaan! En… hij staat nog te koop ook!

Ben je gek op autosport of gewoon gek op strookjes asfalt in je tuin? Dan is dit je kans! Op AD wonen spotten we namelijk een grote villa mét kartbaan in de achtertuin. De villa ligt in het Noord-Ierse plaatsje Mid Ulster, ongeveer een uur van Belfast, en staat nog te koop ook!

Oja, en dan kan een groot zwembad, een eigen gym, een sauna, een thuisbioscoop, vijf douches en een parkeerplaats voor je helikopter natuurlijk ook niet ontbreken… En dat allemaal op een oppervlakte van 600m².

villa kartbaan
villa kartbaan

Kartbaan in de tuin

Het pronkstuk van het huis is natuurlijk de kartbaan in de tuin, van maar liefst 980 meter lang. En dat is echt niet zomaar een speelbaantje, want volgens de Britse makelaar Stanley Best Estate Agents voldoet deze baan aan de hoogste standaarden. Er zit zelfs een kantoortje en een podium bij! Als nieuwe eigenaar van het huis is het dan ook mogelijk om de kartbaan uit te baten, zodat er geld aan verdiend kan worden. De kartbaan is bijvoorbeeld een perfecte plek voor kinderfeestjes, aangezien er ook nog een speelpark aanwezig is én het grenst aan een prachtig bos.

villa kartbaan
villa kartbaan

Koopje

Wat voor prijskaartje daar aan hangt? 2,2 miljoen pond, oftewel 2,6 miljoen euro. Een flinke som, maar… de hypotheek blijft gelukkig wel onder de 10.000 euro per maand. Al komen er natuurlijk ook nog een hoop energiekosten en onderhoudskosten bij kijken.  

Even binnenkijken

Natuurlijk is de inrichting van het huis ook niet geheel onbelangrijk. Daarom even een kleine home tour:

villa kartbaan
villa kartbaan
villa kartbaan

Lijkt het je wel wat? Kijk dan hier voor meer informatie over het huis!

Liever een tropische tuin in plaats van een racetuin?
Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Fotocredits
Alle foto’s: PropertyPal

Bron: AD Wonen

ID: 8048

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven