Huis
Tuin
Video

Oh yes! Je kunt nu de villa uit ‘Under the Tuscan Sun’ huren!

Ben jij ook zo’n fan van romantische films? Dan ken je ‘Under the Tuscan Sun’ zeker wel. Je hebt vast ook wel eens gedroomd van het slapen in die prachtige villa onder de Toscaanse zon. Dat kan! Want dé villa is te huur!

Je kunt nu je dromen werkelijkheid maken en net als Frances overnachten in de luxe villa uit de film 'Under the Tuscan Sun'. Hij is nog mooier in het echt! 

Villa Laura

De villa waar ‘Under the Tuscan sun’ is opgenomen heet officieel ‘Villa Laura’. Hij bestaat uit de zeventiende eeuwse villa, een schuur en een kas vol met citroenen. Daarnaast bevat de villa tien slaapkamers, tien badkamers, een wijnkelder, thuisbioscoop én een spelletjeskamer. Superdeluxe dus!

Heerlijk zonnig

De luxe villa is niet het enige. Buiten het optrekje ligt natuurlijk ook nog een mooi stuk land. Hier kun je lekker wandelen, een duik nemen in het zwembad of in je hangmat van de zon genieten. Voor je eten hoef je niet naar de supermarkt, je kunt je groente en fruit gewoon uit de tuin plukken!

Even doorsparen

Het chique stulpje zal je natuurlijk niet niks kosten. Afhankelijk van wanneer je de villa huurt, kost hij zo’n 2116 tot 3630 euro per nacht. Dat wordt dus nog eventjes doorsparen...

Julia van Rijn
ID: 8361

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven