Huis
Tuin
Video

Wow: deze Funda-vondst heeft een eigen klokkentoren

Op Funda kom je geregeld echte pareltjes tegen. Wij hebben wel wat héél bijzonders gevonden: een rijksmonument met een eigen klokkentorentje.

Monument

Dit zogeheten boshuis ‘De Eerste Steen’ is te vinden vlakbij het centrum van Assen. Het is niet zomaar een huisje: het Rijksmonument werd in 1906-1907 gebouwd en werd ontworpen door architect G. Stel. Het ligt aan de rand van een prachtig bosgebied op een groot stuk land: wel 6.763 m2!

Voorzieningen

Het huis mag dan misschien een Rijksmonument zijn, het is zeker voorzien van moderne voorzieningen. Zo heeft de keuken inbouwapparatuur en zelfs een Quooker. Ook zijn er drie ruime slaapkamers.

Klokkentoren

Wij zijn groot fan van de klokkentoren van het huis. Deze kun je bereiken vanaf een trappetje in de studeerkamer. Zie je het al voor je? Lekker teruggetrokken in je kantoor werken, en dan als je klaar bent eens goed de bel luiden!

Prijskaartje

Het huis staat te koop voor een minimumprijs van € 750.000, -. Niet niks, maar daar krijg je ook een heel bijzonder pand én een enorm stuk grond voor terug.

Bekijk ook:

 

Fotocredits:
Header- en artikelfoto: Funda

Christa Koeyvoets
ID: 8507

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven