Huis
Tuin
Video
& KARWEI

Van ongebruikte zolder naar knusse, speelse kinderkamer

Thomas ging samen met interieurstyliste Femke van KARWEI aan de slag met de slaapkamer van Lizzy. De eerst niet zo functionele zolder werd omgetoverd tot een knusse slaapkamer.

Interieurstyliste Femke weet wat haar te doen staat. Kleur gebruiken mag, maar het mag niet te ‘meisjesachtig’ worden voor de stoere Lizzy. Femke kiest voor behang met ruitjes met als tegenhanger een groene wand. Ze maakt de kamer extra speels door felgekleurde accessoires en meubels te gebruiken, zoals de gele stoel.

Klussen en slapen

Thomas gaat verder met het praktische gedeelte van de kamer. Hij bouwt een bedstee én een bureau, waaraan Lizzy lekker kan klussen met het bijbehorende gereedschap. Het dekbed en de kussens op het bed zorgen ervoor dat ze straks kan uitrusten na een dag klussen, dat is fijn!

Opbergruimte

Femke en Thomas zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte in de kamer is waar Lizzy straks al haar knutselspullen en kleren in kwijt kan. Thomas maakt een mooie kastenwand, waarvoor hij gebruik maakt van lockerkasten en een beetje van zijn eigen creativiteit. Femke hangt gekleurde ronde knoppen op waar Lizzy straks zelf wat spulletjes aan kan hangen, haar badjas bijvoorbeeld!

 Wil je ook zo’n stoere kinderkamer? Hier shop je de producten die gebruikt zijn.

Lobke Taal
ID: 8282

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven