Huis
Tuin
Video

3 manieren om voor meer opbergruimte te zorgen in je hal

Het is niet bepaald rustig thuiskomen als je binnenkomt in een hal die vol ligt met schoenen en rondslingerende jassen. En het is ook helemaal niet nodig, want er zijn gelukkig genoeg plekken in je hal waar je van alles kunt opbergen.

1. Onder de trap

Nee, hier bedoelen we niet mee dat je jezelf net als Harry Potter onder de trap moet opbergen. Maar onder de trap zit vaak wel superveel ruimte die je kunt gebruiken voor al je rondslingerende spullen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwkast onder je trap om rust te creëren en meer opbergruimte te krijgen.

2. Opbergruimte in decoraties

Ook handig: opbergruimte in decoraties. Zo heb je spiegels waarachter nog veel opbergruimte schuilgaat. Ideaal omdat het lekker multifunctioneel is. Hier kun je bijvoorbeeld je mutsen in kwijt, waarna je in de spiegel kunt kijken of ‘ie wel goed staat. Daarnaast is het ook nog eens de perfecte plek om rondslingerende dingen zoals fietslampjes en sleutels in op te bergen. 

3. Schoenenkast

Het schoenenprobleem in de gang kan makkelijk worden opgelost met een schoenenkast. Hier kun je al je schoenen in kwijt, waardoor je rust krijgt in je hele huis. Zo heb je geen last meer van rondslingerende schoenen. Je kunt je schoenenkast prima combineren met andere dingen in de hal, zoals een bankje waaronder de schoenenkast schuilgaat. Zorg er wel voor dat je schoenen in deze kast nog kunnen luchten, je wil niet dat je schoenenkast verandert in een stinkhok.  

Bekijk ook deze 3 stijlvolle manieren om rondslingerende schoenen op te bergen in de hal. 

Paraplu opbergen

En die natte paraplu die je mee naar binnen neemt na een harde plensbui. Hoe berg je die op in de hal? Dat lees je hier!

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3970

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven