Huis
Tuin
Video

3 stijlvolle manieren om rondslingerende schoenen op te bergen in de hal

Schoenen lijken vrijwel altijd een probleem te zijn in de hal. Of je struikelt er over of het staat gewoon ontzettend rommelig. Hoe je ze stijlvol opbergt? We zetten 3 manieren op een rijtje.

1. Schoenenbankje met opbergsysteem

Ga je het liefst voor multifunctioneel, dan kun je kiezen voor een bankje met een opbergsysteem in het zitvlak. Dit soort bankjes staan niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens ideaal om rondslingerende spullen, speelgoed én uiteraard schoenen in op te bergen.

2. Kratjes stapelen

Houd je van vintage? Dan is dit voor jou een perfecte manier om je rondslingerende schoenen in de hal op te bergen. Het enige wat je nodig hebt is een aantal van dezelfde kratten, van bijvoorbeeld hout. Deze stapel je vervolgens op elkaar, met de open kant naar je toe, waardoor er een geimproviseerde kast ontstaat waar je in meerdere vakken je schoenen kwijt kunt. Handig én stijlvol op een nonchalante manier.

Bang dat ze omvallen door rondrennende kinderen of honden? Schroef ze dan even aan elkaar vast.

schoenen opbergen

3. Vakkenkast

Nog een handige manier om je schoenen op te bergen (in of uit het zicht) is door ze in een kast met verschillende kleine vakken te zetten. Je kunt hierbij voor een open kast kiezen, maar wanneer je dit wat rommelig vindt staan kun je ook kiezen voor een kast met mandjes of klepjes om de vakken af te sluiten. Ikea heeft hier bijvoorbeeld een aantal basic kasten van in het assortiment (zoals deze), die je verder helemaal zelf kunt aanpassen met de gewenste mandjes, deurtjes en bakken. In de gang kun je vaak het best voor een lage of middelhoge variant kiezen, zodat je er ook nog wat spullen en accessoires boven op kwijt kunt.

schoenen opbergen

Fotocredits
Headerfoto: Nqobile Vundla - Unsplash
Foto 1: Sveinung Bråthen
Foto 2: Alvhem

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3320

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven