Huis
Tuin
Video

3x stijlvolle paraplubakken

Een paraplubak is vooral heel praktisch. Maar stijlvol? Grote kans dat je daar misschien niet eens bij stil hebt gestaan. Totdat je deze mooie exemplaren ziet…

1. Een grote vaas

Heb je een ruime hal en mag je paraplubak best wel een beetje opvallen? Kies dan voor een mooie, grote vaas om je paraplu’s in te zetten, zoals de foto hierboven. Zorg er wel voor dat de vaas zwaar en hoog genoeg is, zodat de paraplu’s er niet uitvallen, of dat de vaas omvalt door het gewicht van de plu's. 

2. Minimalistisch met koper en marmer

Ben je niet vies van een beetje koper en marmer én houd je van de minimalistische stijl? Dan zul je weg zijn van het ontwerp van Thom Fougere. Het marmeren voetje loopt van twee kanten schuin af, zodat de regendruppels ook nog eens opgevangen worden. 

paraplu marmer koper

3. Stijlvol én praktisch

Je kunt natuurlijk voor een standaard paraplubak kiezen, maar is die ook wel praktisch? Wat wat doe je met de kleine inklapbare paraplu’s? Leg je die gewoon op de bodem? Echt niet handig! Gelukkig bestaan er ook gewoon mooie paraplustandaarden waar je zowel lange paraplu’s in kan zetten als kleine inklap pers aan een haakje kunt hangen. Zoals die hieronder bijvoorbeeld.

paraplubak

Fotocredits
Headerfoto: Getty Images
Foto 1: Thom Fougere
Foto 2: Leitmotiv

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3302

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven