Huis
Tuin
Video

4 stijlvolle deurmatten waardoor iedereen zich welkom voelt

Wat voor deurmat heb jij bij de voordeur liggen? Een simpele bruine mat, of eentje met de tekst à la ‘welcome’? Niks mis mee, maar wil je dat je visite zich pas écht welkom voelt, kies dan voor een van deze vier stijlvolle exemplaren.

1. Aztec print

Aztec prints zie je meer en meer. Op kussentjes, in vloerkleden, op kledingstukken… dus waarom niet ook op je deurmat? Subtiel en erg stijlvol!

deurmat 1

2. Tropische deurmat

Aloha! Wil je zelfs het zonnetje mee naar huis nemen als het winter is? Dan zit je met deze stijlvolle, tropische deurmat hoe dan ook goed.

deurmat stijlvol

3. Niet alleen voor 'de Veerkampjes'

Panterprint is al lang niet meer alleen voor ‘de Veerkampjes’ bedoeld. Je ziet het zo veel dat zelfs deurmatten met panterprintjes prima kunnen!

4. Hallo daar!

Vaak worden teksten op accessoires al gauw als ‘afgezaagd’ bestempeld. Maar wat ons betreft mogen daar best een aantal uitzonderingen op gemaakt worden. Zo worden we van deze ‘Oh hello’-mat meteen al ontzettend blij? En reken maar dat je visite zich hartstikke welkom voelt bij binnenkomst!  

stijlvolle deurmat


Fotocredits
Headerfoto: Getty Images
Foto: Etsy
Foto: Etsy
Foto: Etsy
Foto: Etsy

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3372

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven