Huis
Tuin
Video

5 handige opbergtips voor de schoolrugzak

De hal is vaak een kleine plek die snel overvol raakt. Nu de school weer is begonnen zijn er niet alleen jassen en schoenen te vinden, maar moeten ook alle schooltassen weer ergens z’n plekje vinden. Je kunt natuurlijk je tas aan de kapstok hangen, maar dan is er weer minder plek voor de regenjas die je graag kwijt wil. Hierbij wat tips om je tas zo handig mogelijk op te bergen.

1. De schoenenlade

Je kent hem vast wel, de uitklaplade voor je schoenen. Een smal kastje tegen de muur aan waar je rechtop je schoenen in kunt zetten. Erg handig, maar heb je er ook wel eens over nagedacht om hier je rugzak in te bewaren?

2. De lockerkast

In een tweedehands winkel ben je er misschien wel eens tegenaan gelopen, een ouderwetse lockerkast. De lockerkast zie je vooral in Amerikaanse films voorbij komen, maar hoe hip zijn deze om neer te zetten in de hal. Zo kan iedereen zijn eigen locker indelen of een eigen plank kiezen. Ideaal om al je spullen in op te bergen en je kunt ze zelf zo vrolijk ontwerpen als je wilt.

3. Het bankje

Heb je iets meer ruimte in de hal? Dan heb je misschien al wel een bankje staan waar je op kan zitten om je schoenen aan te doen. Super handig zo’n bankje, want je kunt er een mand onder schuiven en hier gemakkelijk je tas in op bergen. Heb je ruimte voor een bankje? Dan kun je ook een bankje klussen met een opbergruimte. Zo kun je helemaal gemakkelijk je tas opbergen.

4. Jutezak aan de muur

Ben je creatief en heb je zin om achter de naaimachine te kruipen? Ga dan zelf aan de slag! Met een jutezak kun je gemakkelijk een zak maken die je aan de muur kunt ophangen. Versier hem met wat leuke frutsels en zo kan iedereen netjes zijn tas opbergen. En wat nog eens extra handig is… heb je de lunch klaar gemaakt voor iedereen? Doe hem dan in de zak, zo heeft iedereen bij vertrek zijn spullen compleet. Het idee van de jutezak kun je ook vervangen door een leuke, vrolijke stof te vernaaien! Veel succes!

5. De metalen ketting

Hou je juist van een wat stoerdere uitstraling in je hal en wil je het net even anders? Misschien is de metalen ketting wel iets voor jou! Je kunt eenvoudig een metalen ketting kopen en deze met schroefogen ophangen aan het plafond. Een ijzeren haakje eraan en je kunt zo je tas ophangen, super tof toch?

Fotobronnen

Headerfoto: Raw Pixels - Pexels
Foto 1: Moren HSU - Unsplash

ID: 2541

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven