Huis
Tuin
Video

Een bankje in de hal: zo style je ‘m

De hal is -geheel onterecht- vaak een beetje het vergeten hoekje van de woning. Zonde! Want het is de entree naar de rest van je huis, en juist daar wil je natuurlijk een frisse eerste indruk maken. Dat kan vrij simpel opgelost worden, bijvoorbeeld met een leuk bankje in de hal. Maar dan...? Hoe style zo'n bankje nou eigenlijk? We geven je een aantal inspiratietips:

Overigens betekent dit niet dat je de bankjes alleen in de hal kwijt kan. De volgende bank-ideeën kunnen natuurlijk ook heel goed in je woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer toegepast worden!

Foto: West Elm

 

Multifunctioneel mid-century
Een opbergkastje en een bankje in één: superhandig én stijlvol met een prachtige mid-century look. 

 

Foto: Ashelizadavis  en Studio Cuvier 

 

Met planten
Niet alleen een krukje is het perfecte item om je planten op te zetten (kijk maar!), ook op bankjes werkt dat goed! De grote ronde spiegel en de ingelijste prints maken het geheel vervolgens helemaal af. 

Foto: A Beautiful Mess

 

Met vloerkleed
Een vloerkleed kan niet alleen heel goed onder de salontafel of onder de eettafel (ja echt, kijk maar!), maar staat ook nog eens heel leuk onder een klein bankje in de hal.

Foto: Lisa Diederich  en Pillows by Kaeley 


Kussens, that’s all!
Soms heb je niet veel nodig om een bankje op te leuken. Een simpel kussen (of twee!) is soms al meer dan genoeg! Is dat je iets te minimalistisch, dan kun je naast of boven het bankje nog schilderijtjes, planten of een mooie lamp toevoegen.

 

Headerfoto: Bloom and Co
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2814

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven