Huis
Tuin
Video

Een warm welkom met een vloerkleed in de gang

Met een vloerkleed in de gang creëer je letterlijk en figuurlijk een warm welkom. Let wel op: het is natuurlijk niet de bedoeling dat je bezoek hun vieze schoenen eraan afvegen.

De gang is iets wat vaak over wordt geslagen, als het op styling aankomt. Het is immers 'slechts' een overgang van de voordeur naar het woongedeelte. Echter, met een paar simpele items kun je jouw hal al een stuk stijlvoller maken.

Foto: Tigmit Rading

 

Benadruk de lengte
Een kille ruimte geef je snel meer warmte door er een vloerkleed neer te leggen. Niet alleen de kleuren fleuren de boel op, ook zachte texturen zorgen voor een behaaglijk gevoel. Aangezien een gang vaak smal is, kun je het best kiezen voor een langwerpige loper. Hierdoor benadruk je ook de lengte. 

Foto: Yellows

Foto: Kate Marker

 

Wil je het vloerkleed laten opgaan in de rest van het interieur? Kies dan voor een exemplaar met neutrale kleuren en simpele lijnen. Wil je jouw saaie gang juist wat extra pit geven? Ga dan voor een vintage of gekleurd exemplaar. Als de rest van de ruimte rustig is, mag je best knallen!

Headerfoto: Amberinteriors

Tekst: Lotte Wullems

ID: 2787

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven