Huis
Tuin
Video

5 deurmatten met een humoristische boodschap

Wil je letterlijk een leuke binnenkomer bij thuiskomst? Kies dan voor een humoristische deurmat met een geinige boodschap in plaats van het afgezaagde woordje ‘welcome’. Het internet staat er vol mee en wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

1. Voor de gin-liefhebbers

Gaat er geen weekend voorbij zonder een Gin (tonic) on the side? Dan is de bovenstaande deurmat voor jou gemaakt.

2. Niet welkom!

Een heerlijke dubbelzinnige deurmat met een harde boodschap, die door de leuke cactusjes toch nog een schattige twist krijgt.

deurmat

3. Schoenen uit!

Als je op een subtiele manier wil zeggen dat de visite (of de huisgenoten) hun schoenen uit moeten doen bij binnenkomst kun je die boodschap maar beter op een leuke manier brengen.

deurmat

4. Instructie voor de postbode

Heb je liever niet dat je partner opmerkt hoeveel pakketjes je wel niet bestelt? Dan kun je met je deurmat ook een hint geven aan de postbode. Verstop ze!

deurmat pakketjes

5. Niet met lege handen aankomen

Waag het niet om met lege handen aan te komen en breng op z’n minst pizza mee. Of je goede humeur, misschien nog wel beter.

Liever stijlvol?

Toch liever gewoon een stijlvolle deurmat zonder grappen en grollen? Kies dan voor een van deze vier stijlvolle deurmatten.

Fotocredits
Headerfoto: Artsy Doormats
Foto 1: Etsy
Foto 2: Nickel Designs  
Foto 3: Inspire Uplift
Foto 4: Etsy

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3439

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven