Huis
Tuin
Video

Deze regenboogtrappen tillen je interieur naar een hoger (en kleurrijker) niveau

Wil jij de hal wat meer kleur geven? Wat dacht je van een gekleurde trap? Dit boost direct de hele ruimte, zonder dat je extra accessoires nodig hebt. Wij geven je alvast wat inspiratie!

De leuningen

Dit is een goede om mee te beginnen. Verf de leuningen en het frame van de trap in één kleur. Zo hoef je niets aan de traptreden zelf te doen, want deze kun je gewoon in een neutrale kleur houden.

Zo maak je een industrieel interieur gezelliger
Woonkamer

Diverse pasteltinten

Wil je iets meer kleur dan dat? Je kunt diverse pasteltinten uitzoeken en de onderkant van de treden schilderen. Zo wordt het niet heel druk, maar wel kleurrijk.

De regenboog

Vond je bovenstaand idee wel leuk, maar met te weinig kleur? Is het ietwat te schattig voor jouw smaak? Voer hetzelfde idee uit, maar dan met neonkleuren. Zo maak je echt een statement!

Hysterisch

Wil je direct voor hysterisch en opvallend gaan? Kies dan voor een felroze trap. Hiermee heb je direct een enorm effect en het is ook wel erg vrolijk! Wil je het maximale eruit halen? Combineer het dan met een dierenprintje! 

Of bekleed de hele trap gewoon met een panterprint! 

 

Esmée Duindam
ID: 10127

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven