Huis
Tuin
Video

Opbergen in een smalle hal

Hal
Kijk, niet iedereen is gezegend met een enorm huis - laat staan een enorme hal. Begrijpen wij heus. Toch is de hal niet een ruimte om te vergeten. Want hoe mini jouw gang ook is, je kan er meer in kwijt dan je denkt. Hier een paar handige opbergtrucs om je smalle hal in te richten.

De hal heeft een belangrijke functie. Het is het visitekaartje van je huis, dus het is fijn als het er netjes is. Een hal heeft vaak meerdere functies: van verbinding tussen verschillende deuren, van doorgang naar het toilet of er staat een kapstok. Vaak wil je er jassen, sjaals, schoenen en tassen kwijt. Het liefst een beetje uit het zicht. Bij een ruime gang kan je dan losgaan met garderobekasten en ander groots gedoe. Maar bij de meeste Hollandse hallen moet je efficiënter te werken.

Onder de trap

Een trapkast, zoals Thomas deze week ook maakt, is altijd een goed idee. Hieronder een paar voorbeelden van hoe je zo’n smalle gangkast zou kunnen verwerken onder de trap.

Hou 'm smal

Een kast in een smalle hal staat al snel in de weg. Daarom kan je denken aan een oplossing die ondiep is maar toch opbergruimte biedt. Smalle plankjes of heel 'dunne' kasten of bakken bijvoorbeeld, vastgemaakt aan de muur. Het rampscenario van losslingerende schoenen is hiermee direct van de baan. 

De hoogte in

Voor al deze opbergoplossingen geldt: werk in de hoogte! Je moet het in je hal misschien niet hebben van de breedte, die vierkante meters pluk je dan gewoon uit de lucht.

ID: 853

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven