Huis
Tuin
Video

Met dit simpele trucje boots je een prachtige Portugese tegelvloer na

Portugese tegels in de hal of keuken vinden we te gek. Om daar nou even de hele boel voor om te gooien? Daar bestaat een snellere én goedkopere methode voor.

Uiteraard kun je voor the real deal gaan en voor echte tegels kiezen, maar mocht je dat een net even te dure of rigoureuze aanpak vinden? Dan kun je gerust valsspelen, want er bestaan heel slimme en goedkope manieren om Portugese vloertegels na te bootsen. 

Zeil met een Portugees tegelpatroon

Dit kan bijvoorbeeld met een zeil dat van een kleine afstand bijna niet van echte Portugese tegels is te onderscheiden. Als je de juiste kiest zitten er namelijk zelfs nepscheurtjes in om ze extra echt te doen lijken. Kijk maar eens naar de onderstaande foto's van Binti Home (Nee, dat is écht geen tegelvloer).

Portugese tegelvloer zeil
portugese tegelvloer zeil 2

Bestaande tegels een Portugese make-over geven

Heb je al een tegelvloer liggen, dan leg je daar natuurlijk geen zeiltje overheen. Gelukkig bestaat hier nog een ander trucje voor: stickers! Zo is de vloer van de foto hieronder gemaakt door over elke tegel een aparte sticker (van Etsy in dit geval) te plakken.

Portugese tegels stickers

Fotocredits
Headerfoto: Etsy
Foto 1+2: Binti Home
Foto 3: Etsy

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3256

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven