Huis
Tuin
Video

Doei saaie hal: versier de trap met planten

Ziet jouw hal er maar saai uit? Wij hebben een simpele manier voor je om je trap op te leuken: decoreer de tredes met groene planten!

Een groene trap

Als echte plantenliefhebbers vinden we altijd wel een excuus om meer groen in huis te halen. Nu is er één ruimte die vaak wordt overgeslagen op het gebied van styling en decoratie: de hal. Vind jij vooral je trap maar saai ogen? Fleur 'm dan op met een aantal leuke planten! Als je het zo minimalistisch mogelijk wil houden, kun je het best kiezen voor potten in dezelfde kleur als de trap.

Zet je groene vriendjes op de tredes, hang ze aan de muur of plaats een grote kamerplant aan het begin van de trap. Wij zijn fan! 

De ruimte onder de trap wordt vaak niet gebruikt. Zonde! Zet hier daarom een aantal kamerplanten neer om de leegte op te vullen. Maak het geheel een stuk dynamischer door een aantal potten op een plantenstandaard te zetten: dit zorgt voor een speels effect.

Heb je meer plaats? Dan kun je natuurlijk ook een groot statement maken door de trap te decoreren met oversized vazen en potten.

Of.. ga all the way en tover je trap om tot een ware urban jungle!

Zijn planten zeg maar echt jouw ding?
Dan mag deze met roze streepjes niet ontbreken in je collectie!

Fotocredits
Headerfoto: Nel plant
Foto 1: Julia Robbs
Foto 2: Chandler Kim - voor Domino
Foto 3: Shannon Malone
Foto 4: Craigo Williams

Tekst
Lotte Wullems

ID: 4223

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven