Huis
Tuin
Video
Hal

Slim opbergen: Zo berg je je paraplu op zodat die nooit meer in de weg staat

Zet jij je paraplu’s vaak gewoon rechtop tegen de muur? Dan vallen ze geheid continu om, en dat wil je niet. Beter kun je ze gewoon goed opbergen zodat dat ze uit het zicht staan, of je bergt ze op zo’n manier op dat ze voor het grijpen liggen maar niet in de weg staan.

Paraplubak

Net als dat je in de winkels vaak bakken ziet staan om je natte paraplu’s in te stallen, kun je natuurlijk thuis ook prima zo’n bak neer zetten. Kunnen ze meteen mooi in uitdruipen en wordt je vloer niet nat. Hiermee kun je natuurlijk eindeloos variëren met bijvoorbeeld een grote vintage vaas of een tinnen emmer.

Aan de kapstok of in de garderobekast

Eigenlijk de simpelste en meest logische oplossing: hang ‘m aan de kapstok of aan de rails in de garderobekast. Zo valt ‘ie tenminste ook niet meer om. 

Haakjes aan de muur

Een haakje voor de hondenriem én een haakje voor de paraplu, zodat ze altijd meteen voor het grijpen liggen wanneer je ze nodig hebt.

paraplu

Als een jachtgeweer: dwars op twee knopjes

Bevestig twee knoppen of kleine latjes aan de muur (op één lijn) en leg daar de paraplu overdwars op. Net als een jachtgeweer eigenlijk. Staat nog tof ook!

Fotobronnen

Headerfoto: Getty Images 
Foto 2: Rodolpho Zanardo - Pexels

ID: 2462

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven