Huis
Tuin
Video

Van sfeerloze hal naar industriële, karakteristieke entree

In samenwerking met KARWEI
Sinds een jaar wonen Niels, Alucia en hun dochtertje Lauren in IJsselstein. Ze hebben in die tijd alle ruimtes opgeknapt, behalve de hal. Aan Thomas en KARWEI de taak om de ruimte te veranderen in een warme, industriële hal mét opbergruimte.

Industrieel en warm

De wens van Niels en Alucia was een hal met een industriële look. Om dit te bereiken is gekozen voor donkere kleuren en stoere materialen. Denk aan een combinatie van een zwart metalen deur en betonlook-tegels op de vloer. Dit geeft het geheel karakter en een stoere sfeer.

Warm geheel

Om de industriële sfeer wat meer warmte te geven, is er gekozen voor behang met handgetekende palmen. De warmte zien we ook terug in de verlichting, waarbij een minimalistische hanglamp wordt gecombineerd met duospots die je kunt dimmen.

Rust door opbergruimte

Het tekort aan opbergruimte wordt opgelost met een opbergbankje, dat je gemakkelijk zelf kunt maken. Groene planten, een lekker zacht kleedje op het bankje en een zwarte spiegel met opbergruimte, maken de karakteristieke hal helemaal af.

Ook zo’n sfeervolle, industriële hal? Je shopt de gebruikte producten hier.

ID: 3761

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven