Huis
Tuin
Video

Zo vrolijk jij je interieur op met bloemen

Ben jij gek op bloemen en mis je deze buiten tijdens de koude dagen? Haal de bloemen dan in huis zodat je er ook tijdens de winter van kunt genieten. Wij zetten wat leuke tips om bloemen in je interieur te verwerken voor je op een rijtje!

1. Bloemen voor extra kleur

Bloemen in huis staan vrolijk en geven je interieur een kleurrijke touch. Superleuk dus om de kleuren in huis te combineren met de kleuren van jouw boeket. Zo kun je bijvoorbeeld een boeket voor een muur plaatsen met precies de tegenovergestelde kleur van je muur, zo creëer je mooie contrasten in je interieur!

Dit is waarom je planten moet controleren in de winkel voordat je ze koopt
Huishouden

2. Herschikken

Heb je een prachtig grote bos maar beginnen sommige bloemen al een beetje te hangen? Haal dan de bloemen uit de vaas die nog wel goed zijn en verdeel deze onder in kleine vaasjes. Zo kun je nog een paar mini boeketten maken en hiermee je huis gezellig decoreren.

3. In de lucht

Wil je bloemen origineel in je interieur verwerken? Hang ze dan op! Er zijn superleuke hangvaasjes verkrijgbaar in alle soorten en maten. Hier kun je je favorieten bloemen in zetten en lege hoekjes mee opfleuren!

4. Recyclen

Heeft jouw boeket zijn beste tijd gehad? Tijd om je bloemen te recyclen! Weggooien is zonde want je kunt superleuke dingen doen met oude bloemen. Haal de mooiste bloemen uit het boeket en bind deze vast in een klein bosje. Leg het bosje tussen een boek en laat deze 2 tot 4 weken drogen. Als de bloemen mooi gedroogd zijn kun je deze weer opnieuw in een vaasje zetten of in een schilderijtje hangen!

Fotocredits:

Headerfoto: Annie Spratt - Unsplash
Foto 1: Chuttersnap - Unsplash
Foto 2: Bloompost
Foto 3: Eigen Huis & Tuin
Foto 4: Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9705

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven