Huis
Tuin
Video

Deze supermarkt verkoopt deze week grote kamerplanten voor slechts €4!

Toe aan een nieuwe kamerplant? Of ben je gewoon gek op koopjes? Dan ga je dit leuk vinden: budgetsupermarkt Lidl verkoopt deze week namelijk ontzettend veel kamerplanten voor een prikkie!

Kamerplanten kun je nooit genoeg hebben. We kunnen genoeg redenen noemen waarom je altijd meer planten in huis nodig hebt. En als ze dan ook nog eens voor een prikkie te koop zijn, dan zijn we helemaal om!

Zo verzorg je de paradijsvogelplant
Bloemen en planten

Koopje!

Budgetsupermarkt Lidl verkoopt vanaf morgen (woensdag 29 januari) een aantal prachtige, grote kamerplanten voor slechts €3,99! Onder andere de Monstera, Ficus (‘Rubberplant’) en Dracaena zijn te koop voor deze prijs, stuk voor stuk makkelijk te verzorgen planten!

De planten zijn tussen de 65 en 90 cm hoog en staan in een pot met een diameter van 17cm.

kamerplanten lidl

Liever iets kleiner?

Passen er geen grote kamerplanten meer in jouw huis? Of ben je gewoon fan van de kleinere planten? Ook dan zit je deze week goed bij Lidl, want ze verkopen vanaf vrijdag 31 januari ook nog een mooi assortiment aan kleinere planten -zoals de Pannenkoekenplant, Bladbegonia, Sansevieria en kleinere Monstera- mét decoratieve pot, voor slechts €4,99. 

kamerplanten lidl

En dat was nog niet alles, want Lidl verkoopt nog veel meer planten deze week. Van cactussen tot palmen en van bloembollen in pot tot kalanchoë’s. Je vindt de aanbiedingen hier

Marjolein Sintenie
ID: 10091

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven