Huis
Tuin
Video

5x de achterwand als eyecatcher van de keuken

Je staat op het punt een nieuwe keuken te kopen, maar weet niet precies voor wat voor look je wilt gaan. Bekijk deze gave achterwanden ter inspiratie en wellicht heb jij direct een beeld voor je eigen nieuwe keuken!

1. Natuurlijke sferen zoals hout

Wil je je keuken een natuurlijke touch geven, dan is een houten achterwand een hele goede optie. In plaats van echt hout, kun je overigens wel beter voor de namaakversie gaan. Deze is makkelijker in onderhoud, maar haast niet van echt te onderscheiden!

2. Klassiek marmer

Houd je meer van een klassieke toevoeging aan je keuken? Bekijk dan deze marmeren achterwand eens. Deze geeft een strakke keuken met weinig kleur, toch nét wat extra’s. Je kunt voor een drukke marmerprint gaan, maar er zijn ook genoeg marmerlooks die wat minder uitgesproken zijn. 

Ook hier geldt dat een marmerlook soms net even verstandiger is dan het echte werk. Waarom? Dat lees je hier

3. Gave tegels

Deze tegels kun je natuurlijk zelf leggen zoals jij ze wilt. Je kunt ze recht leggen, zodat het een wat rustigere sfeer geeft, maar je kunt ook met het patroon spelen. In dit voorbeeld zijn ze diagonaal gelegd, waardoor het een spannend effect heeft en wat speelser oogt.

4. Gold touch

Wil je écht een eyecatcher van een keuken? Ga dan voor goud in combinatie met bijvoorbeeld een groene keuken en bronzen details. Dit vinden wij echt té gek! 

5. Landelijk en industrieel

Herken je deze nog? Deze keuken werd in één van de afleveringen omgetoverd tot een prachtige, industriële keuken. De groene tegels complementeren de donkere uitstraling van de keukenkastjes, wat het geheel mooi samentrekt.

Fotocredits:

Headerfoto: André Francois McKenzie - Unsplash
Foto 1: Keukenwarenhuis.nl
Foto 2: Handelsmannkhaw
Foto 3: Pimp Your Kitchen
Foto 4: Naked Kitchens
Foto 5: Eigen Huis & Tuin

Esmée Duindam
ID: 9270

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven