Huis
Tuin
Video

Stijlvol en speels tegelijk: een bank aan de eettafel

Wil je een originele, stijlvolle en tegelijkertijd speelse eethoek? Ruil een aantal van je stoelen dan in voor een bankje. Staat ontzettend leuk!

Eerder lieten we je hier al zien dat het erg leuk kan zijn om verschillende stoelen rond je eettafel te zetten. Maar heb je ooit aan een bankje aan de eettafel gedacht?

Speels effect
Bankjes aan de eettafel worden vaak gebruikt in gezinswoningen omdat het praktisch is dat kinderen hier lekker makkelijk aan tafel kunnen schuiven. Maar kinderen in huis of niet, eigenlijk vinden we een bankje aan tafel een leuke toevoeging in elk huis. Het maakt je eethoek net even wat speelser en nonchalanter.

bank eettafel

Foto: Westelm

En toch heel stijlvol
Afhankelijk van het soort bankje dat je neerzet kun je naast een speels effect ook een stijlvolle eethoek creëren met een bankje.

bank eettafel

Foto: Kelly Elko

Ruimtebesparend
Buiten het feit dat het erg stijlvol en speels staat, is het ook nog eens erg praktisch omdat het ruimtebesparend kan zijn. Wanneer je niet aan tafel zit kun je de tafel en de bank (in veel gevallen) gewoon onder elkaar schuiven en komt er net even wat extra ruimte vrij in de zithoek. Gaan jullie weer aan tafel dan kun je de boel weer uit elkaar schuiven.

Krijg je onverwacht extra eters? Dan kun je op een bankje gelukkig altijd nog wat extra mensen kwijt omdat je de gasten hier prima een beetje kunt laten inschuiven. Lekker knus!

Headerfoto: Zwaar Tafelen
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3210

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven