Huis
Tuin
Video

De keuken van je dromen

Keuken
Bob en Jacqueline willen graag een nieuwe keuken. Daarbij hebben ze wat wensen - ze willen bijvoorbeeld graag wit én hout zien, en een kookeiland - dus Evelyn gaat ze helpen de perfecte keuken uit te zoeken. Bij Brugman krijgen ze hulp van A tot Z.

Door de keukencollectie van Brugman zijn Bob en Jacqueline al op veel leuke ideeën gekomen. Brugman luistert naar je wensen en zet deze vervolgens om in een schets en een 3D-tekening. Ook Bob en Jacqueline krijgen zo'n ontwerp te zien, zodat hun droomkeuken al wat meer werkelijkheid wordt.

Op het ontwerp is het gewenste 'schiereiland' te zien, het kookeiland dat vast zit aan de muur. Verder is er een kastenwand en zitten er nisjes in de muur, waardoor de keuken optisch dieper wordt. En alles natuurlijk in de warme stijl met hout die Bob en Jacqueline zo graag willen.

Van A tot Z

Het fijne aan Brugman is dat ze je niet alleen helpen je keuken uit te zoeken of je droomkeuken te ontwerpen, ze plaatsen 'm ook nog eens. Als Evelyn na een aantal weken weer op bezoek gaat bij Bob en Jacqueline, is de ruimte dan ook niet meer te herkennen. De nieuwe droomkeuken zit er helemaal in: inclusief het hout en de witte onderdelen, het schiereiland en genoeg opbergruimte.

Alles in één keer

En nu ze toch bezig waren, hebben Bob en Jacqueline meteen de nieuwe badkamer in hun nieuwe huis laten plaatsen. Dat hebben ze ook bij Brugman gedaan, zodat ze voor beide klussen bij één en dezelfde partij terecht konden. Het voordeel hiervan is dat je één aanspreekpunt hebt, waardoor de communicatie lekker gesmeerd gaat.

Ook een droomkeuken?

Wil je ook een nieuwe keuken, maar heb je geen idee hoe je er eentje moet uitzoeken, en waar je op moet letten? Dat is begrijpelijk. Een keuken uitzoeken doe je namelijk niet zo vaak. Laat je daarom vooral adviseren door een expert die naar jouw wensen luistert en kijkt naar je leefwijze en stijl. Zelf kan je alvast de volgende dingen bedenken:

  • De stijl van de keuken - Wil je een nostalgische, landelijke keuken kopen of heb je je keuken liever strak, greeploos en in hoogglans? Er zijn allerlei stijlen te vinden. Ook het materiaal dat je kiest bepaalt de keukenuitstraling. Blader door woonmagazines, snuffel op Pinterest of zoek online naar de mogelijkheden die er zijn.
  • De gewenste apparaten - Welke apparaten passen bij jouw kookstijl en huishouden? Bedenk welke apparaten je absoluut in je keuken wil en hoe groot de koelkast en de vriezer moeten zijn. Ook de producten spelen daarbij een rol. Heb je bijvoorbeeld veel diepvriespizza's op voorraad? Dan is een diepvries met extra grote lades wel zo handig. Let bij een keuken kopen ook goed op de energielabels. Zeker als je een groot gezin hebt of apparaten intensief gebruikt, is het goed om te kiezen voor apparaten met label A+++.
  • Waar droom je van? - Als je een nieuwe keuken koopt, is dat meteen het juiste moment om je keukenwensen te laten uitkomen. Ga los met allerlei toffe trends op kookgebied, zoals gezond koken met een stoomoven. Of ga voor een Amerikaanse koelkast! Onderzoek de mogelijkheden op keukengebied en kies de voor jou haalbare toevoegingen aan je keuken.
ID: 857

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven