Huis
Tuin
Video

4x de mooiste roze keukens

Houd je van roze? Dan staat hier ongetwijfeld jouw ultieme droomkeuken tussen! Welke zou jij uitkiezen?

Mocht je denken dat roze in je interieur kinderachtig of te meisjesachtig is? Dan heb je het goed mis. Eerder lieten we je hier al zien dat een roze muur in je interieur juist hartstikke stoer en stijlvol kan staan, net als deze roze badkamers! Maar waar we stiekem echt van dromen, is een roze keuken. Zou jij het durven? We zetten de 4 mooiste roze keukens op een rijtje:

Zachtroze staat overigens erg mooi en net even wat stoerder als je het combineert met zwarte details. Kies bijvoorbeeld voor zwarte deurtje of zwarte accessoires.

roze keuken
roze keuken
roze keuken

Dit geldt ook voor koper. Roze en koper zijn namelijk een match made in heaven. Kies bijvoorbeeld voor een koperkleurige lamp of voor mooie koperen pannen. Daarnaast hoeft je keuken echt niet compleet roze te zijn. De onderstaande keuken heeft bijvoorbeeld alleen een halve roze tegelwand, die extra tof staat in combinatie met de donkere betonlook aan de bovenkant van de muur.

roze keuken met koper

Wil je meer roze in je interieur? Bekijk dan ook:

Fotocredits
Headerfoto: Cote Maison
Foto 1: Historiska Hem, Johansson  
Foto 2: Divaani  
Foto 3: Cote Maison  
Foto 4: Cote Maison

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3901

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven