Huis
Tuin
Video

Deze keukengadget moet je zien!

Heb jij ook altijd je hele aanrecht volstaan wanneer je aan het koken bent? Super onhandig natuurlijk! Deze gadget maakt alle keukengadgets overbodig en bespaart je ook nog eens ruimte.

Via Kickstarter is het bedrijf The Yes Company begonnen met een inzamelingsactie voor hun nieuwe product, The Chopbox. Het gaat dus om een snijplank van organische bamboe met super inventieve snufjes. Ten eerste heeft het twee oppervlakten waarop je kunt snijden. Je kunt de tweede snijplank zo uit de eerste schuiven, om meer ruimte te creëren voor het snijden. Daarnaast kun je ook je messen schoonmaken door het UVC licht. Deze reinigt je messen, waardoor je direct door kunt gaan met de volgende ingrediënten. Zijn je messen wat bot geworden? Je kunt ze ook direct laten slijpen in de snijplank!

Een weegschaal voor in de keuken heb je niet meer nodig, want deze zit ingebouwd in de plank. Je kunt tijdens het snijden precies weten hoeveel je nog nodig hebt! Je kunt tot drie kilo aan etenswaren wegen. Super handig toch? Daarnaast helpt de snijplank je ook met je timing, want er zit een timer ingebouwd die tot negen uur kan timen. Zo brandt er nooit meer iets aan.

Je kunt deze plank simpelweg een uurtje opladen en er dan een maand mee vooruit! Dat maakt koken wel heel makkelijk. Ze liggen momenteel nog niet in de winkel, maar de verwachting is dat ze per december verstuurd kunnen worden. Nog eventjes geduld dus!

Fotocredits:

Alle fotos's zijn eigendom van The Yes Company.

Esmée Duindam
ID: 9228

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven