Huis
Tuin
Video

Deze keukenitems bergt bijna iedereen verkeerd op

Na de afwas pleur je zo je keukenitems de kast in. Opgeruimd staat netjes. Of toch niet? Na het openen van je kastje valt je halve pannencollectie er weer uit, waarna je alles weer opnieuw moet inruimen en schoonmaken. Irritant! Maar gelukkig is daar een oplossing voor: alles goed opbergen. Wij vertellen je hoe.

1. Pannen

Pannen, dat zijn nog eens irritante dingen om op te bergen. Je hele wiskundige brein moet erbij komen kijken om te weten of je ze goed in de kast zet. Maar pannen zijn ook onmisbaar tijdens het koken. Je wil daarom wel dat ze mooi blijven. Doe dit door tussen de pannen keukenpapier te leggen. Zo voorkom je dat de pannen beschadigen wanneer je ze in elkaar stapelt. 

2. Messen

Heb jij een lade waar altijd al je keukengereedschap in verdwijnt na een afwasbeurt of een rondje in de vaatwasser? Denk nog maar eens een tweede keer na of dit wel slim is. Je lepels en vorken mogen hier prima blijven liggen, maar zorg voor een luxere opbergplek voor je scherpe messen. Stop ze in een messenblok of op een magneetstrip om schade te voorkomen.

3. Olijfolie

Je hoeft voortaan niks meer uit je kast te halen, het glibbert er vanzelf uit. Lijkt handig, maar is natuurlijk super smerig. Zorg er daarom voor dat je de olijfolie niet in je kast zet. Plaats het gewoon naast je pitjes. Ook lekker praktisch, want zo heb je het binnen handbereik als je gaat koken.  

Bekijk ook:

  • Zo maak je van je snijplank een blikvanger in de keuken
  • 3 manieren om keukengerei een stijlvol plekje te geven
  • Laat doffe glazen weer glanzen met deze snelle tip

Fotocredits
Headerfoto: AneteLusina -Pexels

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3857

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven